Xiaomi Watch S3, ezüst

Fedezd fel az eleganciát és a fejlett technológiát az új Xiaomi Watch S3-ban. Kifinomult dizájn, a legmodernebb intelligens funkciók, mint a pulzusszám és a vér oxigénszintjének figyelése az 1,43"-os AMOLED képernyőn megjelenítve. Pontos információkat és kényelmet biztosít az optimális egészségmenedzsmenthez.

Állítsd össze a csomagod!
Tartozék listaár
64 990 Ft
Online kedvezmény

-3 250 Ft

Kedvezményes tartozék ár
61 740 Ft
 
Raktáron a  kiválasztott színből, 3 munkanapon belül szállítjuk!

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk!

Válassz tarifát vagy lépj be, ha már Yetteles vagy
Válassz fizetési módot
Számlás tarifák esetén kamatmentes részletre is vásárolhatsz.
Tudj meg többet a Részletfizetésről
Válassz készülékbiztosítást
Tudd biztonságban a készüléked. Készülékbiztosítás csak vásárláskor köthető, de bármikor lemondható.
MOST AZ ELSŐ HÓNAP 0 FT!
Tudj meg többet a Készülékbiztosításról
Fizetendő
Itt láthatod az összes költséget melyet egyösszegben, majd havonta fizetsz.
Egyszeri költségek
Készülék listaár
Hűségidő kedvezmény
Online kedvezmény
Kedvezményes készülék ár
Kezdőrészlet
Szállítási költség
0 Ft
Egyszeri költségek
Havonta fizetendő
tarifa
Készülékrészlet
Készülékbiztosítás havidíj
, lemondásig, vagy maximum 5 évig
Havonta fizetendő
Időszakosan fizetendő
A vásárlásod során fizetőképességi vizsgálatot végzünk, aminek eredménye alapján változhat a fizetendő végösszeg.
Ha a fizetőképességi vizsgálat során előleg fizetését állapítjuk meg a befizetett összeg nem vész el, hanem jóváírjuk a havi számládon, azaz a havonta fizetendő összeget csökkenti.
Tudj meg többet az online vásárlásról!
Melyik számodhoz vásárolsz készüléket?
Kérd új előfizetéssel, vagy vásárold a készüléket meglévő számodhoz

Nagy AMOLED kijelző 1,43".
A klasszikus nagyméretű kijelző magas frissítési frekvenciával és tiszta képminőséggel rendelkezik. A sokoldalú keret megvédi a képernyőt a karcolásoktól és a leeséstől, és zökkenőmentesen illeszkedik a teljes kilátás érdekében.

Több száz stílusos óraszámlap.
Határtalan személyre szabhatóság.
Az óra motívumainak esztétikája átfogó frissítést kapott, ötvözve a hagyományos elemeket a modern divattal. Elegáns, mégis dinamikus, finom egyszerűsége felszabadítja a képzeletet, és a jövőbe vonz Téged. Bármi legyen is a stílusod, a megfelelő választás vár rád.
Az új órák számlapjai széles választékot kínálnak, és tele vannak egyéni funkciókkal, színsémákkal, stílusokkal és egyéb adatokkal. Egy exkluzív és vibráló AOD óralap is elérhető, amely biztosan meglep és elragad Téged.

Az óra új portré számlapja.
Keltse életre kijelzőjét kifejező fotókkal.
Az óra automatikus képmátrixot kínál, amely lehetővé teszi az információk portrékba ágyazását, és mélységet ad az óra számlapjának.
*Az óralap portré funkciója csak a Xiaomi HyperOS készülékeken érhető el.

Több mint 150 sportmód. Csináld azt, amit szeretsz.

L1+L5 kétsávos GNSS helymeghatározás öt műholddal.
Független mozgáskövetés.
Egy független, kétsávos GNSS-rendszer öt nagy műholdas rendszeren keresztül biztosítja a pontos helymeghatározást. A kétsávos GNSS-antenna 100%-kal javítja a jelek vételét, lehetővé téve a felhasználók számára a mozgás gyors és pontos rögzítését.

KOMPATIBILITÁS
Android 8.0 vagy iOS 12.0 és ennél újabb

*Az akkumulátor élettartamára vonatkozó adatok a Xiaomi belső laboratóriumai által tesztelt tipikus használati módokon alapulnak. A tényleges eredmények eltérhetnek.
*Ez a termék nem orvostechnikai eszköz vagy mérőműszer. Kizárólag az egészséges életmód elősegítésére szolgál, és a mérési eredmények csak szemléltető célokat szolgálnak. Ez a termék és annak funkciói nem orvosi célokra szolgálnak, és nem szolgálnak betegségek előrejelzésére, diagnosztizálására, megelőzésére vagy kezelésére.
*Az órát Bluetooth®-on keresztül kell csatlakoztatni egy okostelefonhoz. A harmadik féltől származó alkalmazásokból indított hanghívások jelenleg nem támogatottak.
*Az 5ATM vízállóság (ami 50 méteres mélységnek felel meg) azt jelenti, hogy uszodában, a part közelében úszáskor és más sekélyvízi tevékenységek során is viselhető. Forró zuhanyzóban, szaunában vagy búvárkodás közben történő viselésre nem alkalmas. Kerülje a közvetlen kitettséget az óceáni áramlatoknak, ha vízi sportokban vesz részt. A vízállóság nem állandó, és idővel romolhat.
*A Xiaomi Watch S3 alapfelszereltségként fekete/ezüst fluoro gumiszíjjal érkezik. Egyéb tartozékokat külön kell megvásárolni.
*A bemutatott tartozék színe csak illusztrációs célokat szolgál, az eladott szín régiónként változhat, kérjük, ellenőrizze a helyi elérhetőséget.
*A Clous de Paris minta csak a Xiaomi kiskereskedelmi óraszíjakon érhető el.
*Az ezen az oldalon látható képek egy része a Xiaomi Watch S3 készüléket különböző Xiaomi Watch keretekkel és szíjakkal ábrázolja. A burok és a szalagok azonban kiskereskedelmi tartozékok, és külön kell megvásárolni őket. A Xiaomi Watch lünetta egy rozsdamentes acél alapból és egy felületi betétből áll. A betét a lünettától függően kerámiából vagy kovácsolt karbon anyagból készülhet.
*Az óralap, az animációk vagy a hangeffektek beállításakor kérjük, kövesse a kezelési utasításokat, és helyezze az alkatrészeket helyesen a megjelölt pozíciókba az aktiváláshoz. Ezek a funkciók nem állnak rendelkezésre a "Ne zavarjon" üzemmódban. A képeken látható egyes óralapok csak a megfelelő lünettához érhetők el, és nem vásárolhatók meg a Watch Face Marketből.
*Az óralap portré funkciója csak HyperOS telefonokon érhető el.
*A pulzusszámra, alvásra és antennateljesítményre vonatkozó adatok a Xiaomi belső laboratóriumából származnak. A javulási adatok a Xiaomi Watch S3 és a Xiaomi Watch S1 Pro összehasonlításán alapulnak. A tényleges használat során a pontosság az egyéni különbségek, a használati szokások és a környezeti tényezők miatt változhat.
*Az óra nem minden esést képes érzékelni, és a nagy erejű tevékenységet esésnek vélheti, ami riasztást és segélyhívást indíthat. Ha nem történik esés, a felhasználó a "Riasztás" oldalon a "Jól vagyok" mezőre koppintva kikapcsolhatja ezt a funkciót. Ha a felhasználó viseli az órát, és az esést érzékel, a riasztás csak 20 másodperc múlva lép működésbe, ha a felhasználó nem mozog. Az óra segélyhívást kezdeményez, ha a viselője a riasztást követően 60 másodperccel nem indítja el a telefont. A segélyhíváshoz az órának csatlakoznia kell az alkalmazáshoz.
*Tesztkörülmények a tipikus 15 napos Bluetooth-akkumulátor-üzemidőhöz: Az akkumulátor teljesen feltöltve, alapértelmezett beállításokkal és alapértelmezett óralapon; a precíziós alvásfigyelés, az alváslégzés minőségének figyelése, az egész napos stresszfigyelés és az oxigéntelítettség figyelése ki van kapcsolva; az egész napos 10 perces pulzusszám figyelése be van kapcsolva; az üzenet-emlékeztetők be vannak kapcsolva; 100 üzenet-értesítés, 2 hívás-emlékeztető, 3 riasztás és 8 NFC-fizetés érkezik naponta; az óra kijelzője naponta 200 alkalommal aktiválva; az alkalmazás adatai naponta egyszer szinkronizálva; Bluetooth-hívások heti 15 percig; a fejhallgatót hetente 30 percig helyi zene lejátszásához csatlakoztatták (a helyi zenelejátszás csak Android-telefonokon érhető el); mozgásfelvétel engedélyezve heti 90 percig (GNSS engedélyezésével). iOS-telefon használata esetén a Bluetooth-akkumulátor tipikus élettartama 14,5 nap volt.
*Tesztelési feltételek az 5 napos Bluetooth AOD akkumulátor élettartamhoz: AOD-kijelző aktiválva; precíziós alvásfigyelés, alváslégzésminőség-figyelés, egész napos stresszfigyelés és oxigéntelítettség-figyelés egész nap kikapcsolva; 10 perces pulzusszám-figyelés egész nap bekapcsolva; üzenet-emlékeztetők bekapcsolva; 100 üzenet-értesítés, 2 hívás-emlékeztető, 3 riasztás és 8 NFC-fizetés fogadása naponta; az óra kijelzője naponta 200 alkalommal aktiválva; az alkalmazás adatai naponta egyszer szinkronizálva; Bluetooth-hívások heti 15 percig; a fejhallgatót hetente 30 percig helyi zene lejátszásához csatlakoztatták (a helyi zenelejátszás csak Android-telefonokon érhető el); mozgásfelvétel engedélyezve heti 90 percig (GNSS engedélyezésével).
*Minden akkumulátor-üzemidő tesztadat a Xiaomi belső laboratóriumából származik. A tényleges használat során az akkumulátor élettartama olyan tényezők miatt változhat, mint a használati szokások, a konfiguráció, a működés és a környezet, és eltérhet a laboratóriumi eredményektől.
*Nem garantálható, hogy a weboldalon bemutatott tartalom és funkciók (beleértve a specifikációkat is) mindig rendelkezésre állnak. Változások a szerzői jogi, üzleti vagy technikai feltételek változásaiból adódhatnak. Az egyedi értesítés nélkül végrehajtott módosítások esetében kérjük, olvassa el a termék tényleges tartalmát és funkcióit.
*A termékoldalakon található képek, videók, felhasználói felületek, színek, adatok, jellemzők, teljesítmény, modellszámok, specifikációk és egyéb termékinformációk kizárólag tájékoztató jellegűek. Kérjük, tekintse meg a tényleges terméket és a legfrissebb szoftver/firmware verziót.
*Egyes funkciók (többek között a hívásemlékeztetők, értesítés-emlékeztetők stb.) megkövetelik, hogy a telefonalkalmazás a háttérben fusson, és továbbra is kapcsolatban maradjon az órával. A részletes utasításokat lásd az alkalmazáson belüli utasításoknál.

Technikai részletek

Alapadatok
Gyártói termék azonosító BHR7873GL
EAN kód 6941812757079
Fizikai jellemzők
Súly 44 g
Méret 47 x 47 x 12 mm
Kialakítás Érintőképernyős
Rendszer
Operációs rendszer Xiaomi HyperOS
Akkumulátor
Akku kapacitása 486 mAh
Kijelző
Kijelző típusa AMOLED
Kijelző átlója 1,43 "
Felbontás 466 x 466
Csomag tartalma
Töltő csak töltőkábel
Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
Helymeghatározás Beidou, GPS, Glonass, QZSS
Bluetooth verzió Bluetooth 5.2
Biztonsági funkciók
Por- csepp- és vízállóság 5ATM

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Meddig érvényes a garancia/jótállás?

Az új eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől számítva: 

2024.05.08. előtt értékesített termék esetén az alábbiak szerint alakul a jótállás ideje: 
- 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
- 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

2024.05.08. után értékesített termék esetén a jótállás ideje:  
- 10 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

Az újszerű eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől, számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.