Cellect iPhone SE üvegfólia, átlátszó

Ha úgy érzed hogy eleged volt az olcsó, rossz minőségi fóliákból és végre megadnád az iPhone-odnak azt a védelmet amit megérdemel, akkor az iGlass Standard kijelzővédő üvegfólia neked lett kitalálva.

A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Ha úgy érzed hogy eleged volt az olcsó, rossz minőségi fóliákból és végre megadnád az iPhone-odnak azt a védelmet amit megérdemel, akkor az iGlass Standard kijelzővédő üvegfólia neked lett kitalálva.

Speciális 5 rétegű kialakításának, valamint 9H felszíni keménységének köszönhetően teljes védelmet nyújt karcok és betörések ellen – végre biztonságban hordozhatod kedvenc iPhone-od, anélkül hogy azon kéne izgulj hogy mikor ejted le.

Extra keménysége ellenére is kellemes tapintást és 99%-os átlátszóságot biztosít, tehát teljesen színhű képet ad vissza, torzítások nélkül.

Továbbá a fólia felülete olephobicus-an kezelt is, ami miatt a víz és olaj szimplán lepereg felszínéről.

Látszatra és tapintásra is érezni fogod hogy mennyivel másabb ez mint az eddigi fóliáid. Egyszerűen tökéletes kiegészítő egy irodai napi megjelenéshez

Technikai részletek

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.