Egyenlegfeltöltési lehetőségekHello Feltöltőkártyás!
Egyenlegedet az alábbi összegekkel töltheted fel. Feltöltéskor a feltöltés bruttó értéke hozzáadódik az addig érvényes egyenlegedhez.

Tölts fel a Yettel alkalmazáson keresztül, és ha kártyás vagy, 1 nap ajándék korlátlan mobilnetet adunk!

Alkalmazáson keresztül töltöm fel

Online töltöm fel


 

Feltölthető összegek:

Feltöltés értékeÉrvényességi ideje
1 500 Ft90 nap
3 000 Ft365 nap
5 000 Ft365 nap
10 000 Ft365 nap
15 000 Ft365 nap


Legyél számlás!

Válts számlás előfizetésre online!

  • Belföldön korlátlan adatmennyiséggel rendelkező számlás csomagok, a telefonszámod megtartásával
  • Okostelefonok, akár 0 Ft-ért vagy részletfizetéssel
  • Prime csoport kedvezmények
  • Prime előfizetőknek extra szolgáltatások

Egyenlegfeltöltési lehetőségek:


Töltsd fel egyenlegedet regisztráció nélkül, azonnal!

Feltöltök most! 

Az Egyenlegfeltöltés oldalon kattintva megadhatod a feltölteni kívánt kártyás előfizetés telefonszámát, majd a feltölteni kívánt összeget,
ezt követően a biztonságos banki fizetési oldalon bankkártyád terhére pillanatok alatt díjmentesen kifizetheted a feltöltés értékét.
A fizetést követően SMS-ben értesítünk egyenleged aktuális értékéről.
Az elektronikus feltöltéshez bármely bank belföldön kibocsájtott, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyáját használhatod.

A díjmentesen letölthető Yettel alkalmazás segítségével androidos és iOS operációs rendszerrel rendelkező okostelefonodon  elérheted a feltöltőkártyás vagy számlás előfizetéseddel kapcsolatos legfontosabb információkat, egyenleget tölthetsz fel és számlát is befizethetsz. Az elérhető funkciókat folyamatosan bővítjük. 

Az alábbi bankok ATM automatáin keresztül gyorsan, egyszerűen és sorban állás nélkül feltöltheted egyenlegedet bankkártyád segítségével:

OTP Bankautomaták

Az elektronikus feltöltéshez bármely bank belföldön kibocsájtott, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyáját használhatod. A feltöltéshez járó kedvezmények ebben az esetben is érvényesek. A fizetést követően SMS-ben értesítünk aktuális egyenlegedről.

Egyenlegedet biztonságosan, gyorsan, kényelmesen feltöltheted az alábbi bankok weboldalain, amennyiben internetbank szolgáltatásra regisztrált felhasználó vagy:

Budapest Bank, CIB, FHB Bank, K&H, MKB, OTP

Az elektronikus feltöltéshez bármely bank belföldön kibocsájtott, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyáját használhatod.
A feltöltéshez járó kedvezmények ebben az esetben is érvényesek. A fizetést követően SMS-ben értesítünk aktuális egyenlegedről.

Kártyás egyenlegedet az alábbi bankok telefonos ügyfélszolgálatán gyorsan, egyszerűen feltöltheted, amennyiben Telebank felhasználó vagy, és bankszámládon rendelkezésedre áll az adott összeg. A feltöltésről SMS-ben értesítünk.

OTP, MKB Telebankár.

A MOL, Agip, Shell és OMV kutaknál kizárólag elektronikus feltöltőkártyát vásárolhatsz.

Az országos hálózattal rendelkező Lapker Immedio és Relay üzleteiben valamint a postahivatalokban kizárólag elektronikus feltöltőkártyát vásárolhatsz. 


 

Feltöltés felhasználhatósága:

Megkülönböztetünk elektronikus, azaz online módon vagy banki csatornákon keresztül feltölthető kuponokat.  Az elektronikus kuponokkal feltöltött egyenleget univerzális egyenlegnek nevezzük.

A kényelmes, egyszerű és gyors feltöltés érdekében ajánljuk a Yettel applikációban vagy a weboldalunkon keresztül történő feltöltést. A feltöltött univerzális egyenleg mobilvásárlásra pl. mobilparkolás, autópálya-matrica vásárlása, és emelt díjas szolgáltatásokra pl. SMS-szavazásra, valamint a távközlési szolgáltatások forgalmi díjának (hívás percdíjak, SMS díj, kiegészítő szolgáltatások díja) kiegyenlítésére egyaránt felhasználható. 

Kártyás ügyfelek számlázásáról, számlakéréséről ezen az oldalon találsz bővebb információkat.