HUAWEI Watch GT3 Pro Ceramic , 43mm, bőr szíjjal 55028825, fehér

A tapsot megérdemlő csillogás

A megkülönböztető fehér kerámia tok már első pillantásra is felejthetetlen. Ez az óra rendkívül magas, 1500 °C-os hőkezelésen ment keresztül és gyémántpor polírozással készült, hogy elérje a végleges fehér és hibátlan
textúráját – lenyűgöző a szemnek, mégis légáteresztő és kényelmes viselet a csuklón.

Állítsd össze a csomagod!
Tartozék listaár
140 989 Ft
Online kedvezmény

-7 050 Ft

Kedvezményes tartozék ár
133 939 Ft
 
Raktáron a  kiválasztott színből, 3 munkanapon belül szállítjuk!

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk!

Válassz tarifát vagy lépj be, ha már Yetteles vagy
Válassz fizetési módot
Számlás tarifák esetén kamatmentes részletre is vásárolhatsz.
Tudj meg többet a Részletfizetésről
Válassz készülékbiztosítást
Tudd biztonságban a készüléked. Készülékbiztosítás csak vásárláskor köthető, de bármikor lemondható.
MOST AZ ELSŐ HÓNAP 0 FT!
Tudj meg többet a Készülékbiztosításról
Fizetendő
Itt láthatod az összes költséget melyet egyösszegben, majd havonta fizetsz.
Egyszeri költségek
Készülék listaár
Hűségidő kedvezmény
Online kedvezmény
Kedvezményes készülék ár
Kezdőrészlet
Szállítási költség
0 Ft
Egyszeri költségek
Havonta fizetendő
tarifa
Készülékrészlet
Készülékbiztosítás havidíj
, lemondásig, vagy maximum 5 évig
Havonta fizetendő
Időszakosan fizetendő
A vásárlásod során fizetőképességi vizsgálatot végzünk, aminek eredménye alapján változhat a fizetendő végösszeg.
Ha a fizetőképességi vizsgálat során előleg fizetését állapítjuk meg a befizetett összeg nem vész el, hanem jóváírjuk a havi számládon, azaz a havonta fizetendő összeget csökkenti.
Tudj meg többet az online vásárlásról!
Melyik számodhoz vásárolsz készüléket?
Kérd új előfizetéssel, vagy vásárold a készüléket meglévő számodhoz

Nanokristályos kerámia test és Zafír óralap1
Csillogó fehér nano-kerámia zafírkristályüveg számlap kíséretében, íme a különleges megjelenés, amely bármilyen alkalomra megfelel.

Gyöngyházas rozsdamentes acél keret
Az idő hullámzása által ihletett, 24 gyöngyház ív emelkedik és süllyed, ezzel is utalva a nappal és az éjszaka változására.

Gömbölyű, forgatható kerámia korona és fém gomb
A faragott rozsdamentes acél korona elegáns, fényes fémgombot foglal magába egyik oldalán gömbölyű kerámia beágyazással, a leheletnyi térhatású elegancia eléréséhez.

Integrált hátlap
A nagy áteresztőképességű zafírüveg1 még pontosabbá teszi a szenzoros méréseket és a kerámia anyagokkal egybeépítve még jobban illeszkedik a kényelmes viselet érdekében.

Válts kasszikusan elegánsra

Fedezd fel az egyedi számlapok széles skáláját, különösen az exkluzív "Day and Night" témát, amely a napfelkeltével és a holdfázisokkal változik. Az óra támogatja a kikapcsolt kijelzős idő megjelenítést, a telefon galériájából származó képekből készített óraszámlapokat és sok egyéb funkciót is. Fedezz fel még több elérhető óraszámlapot a Huawei Watch Face Store-ból3.

Folyamatos pulzusszámfigyelés, valós idejű riasztásokkal
A HUAWEI TruSeen™ 5.0+ pulzusmérő technológia nyolc fotoelektromos érzékelőt alkalmaz körben elhelyezve annak érdekében, hogy jobb jelerősséget biztosítson. Egy vadonatúj algoritmus kiszűri az az interferenciát a még pontosabb pulzusfigyeléshez. A pulzusszámát a hét minden napján, 24 órában figyelheti, valós idejű riasztásokkal, amikor pulzusszáma eltér a normál tartománytól.

Kövesd nyomon egészségi állapotod
Az SpO2 mérésekkel4, amelyeket a HUAWEI TruSeen™ 5.0+ pulzusmérő technológia4 tesz lehetővé, biztos lehetsz benne, hogy ha a HUAWEI WATCH GT3 Pro-ról van szó, a gondoskodás a vérünkben van!

Ciklusra felkészítve
Kövesd nyomon menstruációs ciklusod5 és számold ki az ovuláció dátumát az okosóra segítségével. A HUAWEI WATCH GT 3 Pro a feljegyzett adatoknak megfelelően emlékeztetőket tud küldeni, és segít felkészülni a különleges napokra.

Fedezd fel az új víz alatti csodákat
A HUAWEI WATCH GT 3 Pro IP68-as és
5 ATM-besorolású vízállósággal rendelkezik, és elképesztő 200 víznyomás-ciklust bír ki, akár 30 méteres mélységig is lehet vele merülni8, így tökéletes társ minden víz alatti kalandhoz.

Fogadj Bluetooth-hívásokat közvetlenül az órádon

Fogadd vagy utasítsd el a bejövő hívásokat, küldj személyre szabott gyors válaszokat, és tekintsd meg a hívásnaplókat, hogy továbbra is kapcsolatban maradj életed történéseivel, még akkor is, ha a telefonod nincs kéznél.

Az óra zökkenőmentesen párosítható okoseszközökkel

A Huawei eszközöktől kezdve az iOS és Android telefonokig13 a HUAWEI WATCH GT 3 Pro kéz a kézben fog kényelmes működést biztosítani a csuklódról.

1, Anyaga mesterséges zafírüveg.
3, Az óralapok letölthetők a Huawei Watch Face Store áruházból. Egyes óralapért fizetni szükséges.
4, Az oxigéntelítettség (SpO2) az oxigénnel telített hemoglobin mennyisége a vérben lévő teljes hemoglobinhoz viszonyítva, vagy másképpen fogalmazva a vér oxigénkoncentrációja. A vér oxigéntelítettsége nyugalmi állapotban automatikusan észlelhető. Ez a termék nem orvosi eszköz. A megfigyelési adatok és eredmények csak tájékoztató jellegűek, és nem használhatók fel orvosi diagnózishoz illetve orvosi célokra.
5, Ez a termék nem orvosi eszköz. Az üzenet tartalma csak tájékoztató jellegű, és nem használható klinikai diagnózisra.
8, Ez a termék megfelel az IEC 60529:2013 szabvány szerinti IP68-as besorolású ellenállási szintnek és az ISO 22810:2010 szabvány szerinti 5 ATM-besorolású 50 méteres vízállóságnak, sekély vízi tevékenységekhez, például úszáshoz használható medencékben illetve sekély vizekben a part mentén. Ez a termék megfelel az EN13319 szabvány búvártartozékokra vonatkozó követelményeinek, és támogatja a szabad merülést maximum 30 m-es mélységig. Nem szabad forró zuhanyban, meleg forrásokban vagy szaunában (gőzfürdőben) használni, sem platform merülések, nagynyomású vagy más olyan tevékenységek során, amelyek magas víznyomással, magas hőmérséklettel, magas páratartalommal vagy gyors áramlással járnak. Nem alkalmas búvárkodásra, technikai merülésre és 30 m-nél nagyobb mélységben végzett búvárkodásra. Óceánvízben való használat után öblítse le az órát friss vízzel. A bőr- és fémszíjakat nem úgy tervezték, hogy ellenálljanak az úszásnak vagy az izzadságnak. Ilyen esetekben javasolt más típusú szíjak használata. Kérjük, látogass el a Huawei hivatalos webhelyére a vízállósággal kapcsolatos további információkért. A vízállóság nem állandó, és a védelem csökkenhet a napi kopással.
13, Az óra jellemzői a telefon típusától függően változhatnak.

Technikai részletek

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

Igen, online megrendelés esetén kedvezőbb árakat kínálunk a készülékekből. Yettel XS tarifa esetében 2 000 Ft, Yettel S, Yettel S Talk/M Talk tarifák esetében 5 000 Ft, Prime , Prime Plus és Prime Max tarifák esetében pedig 10 000 Ft a készülékkedvezmény.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Az új eszközökre az értékesítéstől (online megrendelés esetén az átvételtől) számítva a garancia az alábbiak szerint érvényes:

a 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
a 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 
Az újszerű eszközökre az értékesítéstől (online megrendelés esetén az átvételtől) számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.