OtthonNet Pro 5G eszközeink

Nézd meg, hogy a címeden elérhető-e az akár 1000 Mbps letöltési sebességre képes OtthonNet Pro előfizetésünk. Ha eléhető, megrendelést követően egy egy profi hálózati szakember fog kimenni hozzád és a lenti eszközök közül telepít egyet aszerint, hogy milyen 5G lefedettség érhető el nálad, így a lenti készülékek nem választhatóak.

Nokia Beacon 2

Nokia Beacon 2

 • Legújabb Wifi 6 technológia 
 • SingleSSID
 • 2X2 antenna
 • 1 db Gigabit LAN port

+
Nokia Fastmile 2

 

Nokia FastMile 2

 
 • Gigabit kapcsolat
 • Ablakra helyezhető

KAON PG2449

Kaon

 • Legújabb Wifi 6 technológia 
 • SingleSSID
 • 4x4 antenna 
 • 4 db Gigabit LAN port
   

+
ZTE MC7010D

 

ZTE 5G

 
 • Gigabit kapcsolat
 • Homlokzatra szerelhető

ZTE MC801A1

ZTE router

 • Legújabb Wifi 6 technológia 
 • SingleSSID
 • 4x4 Antenna az 5ghz-en és
  4x4 Antenna a 2.4Ghz-en
 • 1 db Gigabit LAN port

Nézd meg, hogy a címeden van-e 5G lefedettség:

Megadom a címem

A telepítés folyamata:

Az OtthonNet Pro szolgáltatást profi szakember fogja nálad telepíteni és ő fogja kiválasztani a legmegfelelőbb routert.

 • Megrendelést követő munkanapon 17:00 óráig felhívunk időpont egyeztetés miatt. Az időpontegyeztetést követő 5 munkanapban ki tudunk hozzád menni, de ha később lenne neked jó, azt is kiválaszthatod.
 • A megrendelést követően az előre egyeztetett időpontban fog hozzád kiérkezni a telepítő szakember hétköznap 09.00-18.00 között.
 • A telepítő technikus néhány helyszíni mérés után telepíti az eszközt úgy, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk neked.
 • A telepítés esetenként kábelezéssel és kültéri fúrással járhat.
 • Dőlj hátra és élvezd a Yettel otthoni internetezés előnyeit.

5G kültéri eszköz telepítése

 • A helyszínen végzett mérések alapján kerül kiválasztásra az 5G eszköz.
 • Kültéri egység telepítése esetén a kültéri egységet a telepítő a ház falára vagy ablakon kívülre helyezi. 
 • A kültéri megoldásokhoz biztosított szupervékony ethernet kábelre problémamentesen rá lehet csukni az ablakot, így fúrást nem igényel a kábel beltérre való vezetése. Igény esetén a kábelt megfúrt ablaktokon keresztül is ki tudják vezetni a telepítő kollegák.
 • A szupervékony kábelt a telepítő csatlakoztatja a beltéren találató Wifi routerbe.
 • Abban az esetben ha a kábel elmozdul, vagy kicsúszik, érdemes azt visszadugni a megfelelő csatlakozóba, amely a beltéri router esetén vagy a LAN1, vagy a WAN portot jelenti.

Egyéb információk

OtthonNet és OtthonNet Pro mellé adott 5G és 4G routerekre vonatkozó egyéb feltételek

Hiba esetén

1220-as telefonos, vagy személyes ügyfélszolgálatunkon jelezheted a szolgáltatással kapcsolatos esetleges hibát, amelyet a  lehető leggyorsabban elhárítunk.

Eszközökről bővebben itt találsz információt:

Nokia Beacon 2 WIFI Router gyorstelepítési útmutató

KAON PG2449 WiFi Router gyorstelepítési útmutató

Nokia Beacon 2 R275 tanúsítvány

Nokia Fastmile tanúsítvány

Nokia Beacon 2 R275 telepítési

KAON tanúsítvány

ZTE MC801A1 user guide

ZTE MC7010D user guide

Gyakran ismételt kérdések

A szolgáltatás lakossági ügyfelek számára érhető el.

A megrendeléshez nincs más dolgod, mint ellenőrizni az általad megadott felhasználási címet. A Yettel OtthonNet Pro esetében majd egy profi szakember fog hozzád kimenni az előre egyeztetett időpontban és ő fogja kihelyezni a nálad legjobban működő megoldást. A megrendelést követő munkanap 17 óráig fogunk keresni a telepítés időpont egyeztetése miatt, erre a hívást követő 5 munkanapban sor kerül, de választhatsz későbbi időpontot is.

Yettel OtthonNet és OtthonNet Lite esetén magadnak tudsz kiválasztani az online felületen egy eszközt. Ezek után add meg a személyes adataidat, ehhez kérjük készítsd elő személyes okmányaidat. Az adatok megadását követően már csak annyi dolgod van, hogy Yettel OtthonNet és OtthonNet Lite esetén kiválaszd a kiszállítás helyét és idejét.

Az OtthonNet Pro és OtthonNet csomagokat az adott irányítószám területén tudod használni, az OtthonNet Lite hordozható (az 500GB +500 GB éjszakai adattartalomból 21,1 GB használható fel EU roaming keretében).

OtthonNet Pro esetén egy profi szakember fog hozzád az előre leegyeztetett időpontban kimenni és telepíteni az eszközt. A megrendelést követő munkanap 17 óráig fogunk keresni időpont egyeztetés miatt és az eztkövető 5 munkanapban fogjuk nálad telepíteni a szolgáltatást.

OtthonNet és OtthonNet Lite asztali router esetén: 

 1.     Találd meg a legmegfelelőbb helyet az asztali routerednek.
 2.     A SIM-kártyát törd ki a készülékhez tartozó méretben!
 3.     Csatlakozz a routeredhez egy laptopon vagy okostelefonon, Wi-Fi segítségével!
 4.     A böngészőben megjelenő felületen töltsd ki a hiányzó adatokat! A routered alján találod a belépési és csatlakozási információkat.
 5.     A megnyíló felületen add meg a PIN-kódot! Ugyanitt találod a „PIN-kód törlése” funkciót is. A PIN-kód feloldását követően Yettel OtthonNet szolgáltatásod már készen is áll a használatra.

További segítséget a beszereléshez itt találsz

Célunk, hogy minél kevesebb papírt és erőforrást használjunk, védve ezzel környezetünket, ezért egyes tarifacsomagjaink kizárólag beépített e-Komfort csomaggal vehetők igénybe. E-Komfort csomagunkat a vásárlás folyamán, az Elektronikus számla számlázási mód kiválasztásával veheted igénybe.  A csomag megtartásához számládat – az azon feltüntetett befizetési határidőig – a következő fizetési módok valamelyikével szükséges kiegyenlítened: banki átutalással, csoportos beszedési megbízással, elektronikus felületen (pl.: fiok.yettel.hu oldalon, illetve a Yettel vagy a Wallet mobilalkalmazásokkal), belföldi kibocsátású, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyával, továbbá ATM bankautomatán keresztül. A tarifacsomag megjelölt havidíja az e-Komfort csomag feltételeinek teljesítése esetén kerül alkalmazásra. Az e-Komfort csomag nem teljesítésének díja havonta 1000 Ft.

Az otthoni internet szolgáltatásainkat lehetőséged van saját routerrel is használni, amennyiben az műszakilag megfelelő, OtthonNet Pro esetén képes 3600 Mhz frekvencián 5G hálózaton működni. 


Az ajánlat 2022. május 03-tól visszavonásig érvényes, lakossági ügyfelek számára. A tarifacsomag kizárólag a normál felhasználás szabályainak betartása mellett használható, egyéni felhasználásra. Roaming szolgáltatás nem elérhető Yettel OtthonNet és OtthonNet Pro tarifacsomagok esetén, valamint a korlátlan adathasználat csak belföldön, az adott irányítószám területén érvényes. 

Az akár 90 napos visszavételi lehetőség az új OtthonNet és OtthonNet Pro tarifa megrendelések mellé érhető el promóciósan, visszavonásig. Az OtthonNet Pro tarifa esetén a 90 napon belüli elállás esetén 10.000 Ft felmérési és 20.000 Ft létrehozási díjat terhelünk ki.


 


* Az akár 1000 Mbit/s-es sebesség 5G hálózati lefedettséggel rendelkező területen, megfelelő vételi adottságok mellett, ZTE MC7010 típusú kültéri modem használatával, a modem belső tápegységére CAT6 UTP kábellel csatlakoztatott, 2.5 GbE LAN interfésszel rendelkező számítógép igénybevételével érhető el.