Add meg a címed!
Nézd meg, hogy melyik internet csomag érhető el nálad.
Nem találod a címed?
OtthonNet Bárhol Mód szolgáltatásunkkal magaddal viheted az OtthonNetet belföldön, 30 naponta 10 napra!
Netezz bárhonnan

Nem csak otthon használhatod! Vidd magaddal bárhová és élvezd a villámgyors internet élményét, ahol áram van,.
 

 • Korlátlan adatkeret, belföldön.
 • OtthonNet Bárhol Mód szolgáltatásunkkal magaddal viheted belföldön, 30 naponta 10 napra, külön díj nélkül
 • Az OtthonNet Bárhol Módot a Yettel alkalmazásban aktiválhatod

Yettel alkalmazás

Otthoni internet szolgáltatásodat szakértő segítsége nélkül, saját magad egyszerűen be tudod üzemelni
Egyszerű beüzemelés

Otthoni internet szolgáltatásodat szakértő segítsége nélkül, saját magad egyszerűen be tudod üzemelni otthonodban
 

 • Gyors és kényelmes, nincs szükség időpont egyeztetésre
 • Egyszerű beüzemelés videós útmutatóink segítéségével
 • Szakértői díj fizetése nélkül, ingyenesen


 

Otthoni internet + TV csomag. Yettel TV - a szórakozás szabadságaOtthoni internet + TV csomag. Yettel TV - a szórakozás szabadsága
Videó lejátszása

Nem kell várni a szerelőre?

Üzemeld be seperc alatt az OtthonNetet!

OtthonNet csomagok
Add meg a címed, ahol a szolgáltatást használni szeretnéd, és mutatjuk, mely csomag érthető el nálad
OtthonNet
 • Korlátlan letöltési sebesség
 • Korlátlan adatforgalom belföldön
 • Gyors és egyszerű beüzemelés
 • 5G-képes router bérlet
OtthonNet Basic
 • Akár 50 Mbit/s letöltési sebesség
 • Korlátlan adatforgalom belföldön
 • Gyors és egyszerű beüzemelés
 • 4G-képes router bérlet
OtthonNet
 • Korlátlan letöltési sebesség
 • Korlátlan adatforgalom belföldön
 • Gyors és egyszerű beüzemelés
 • 5G-képes router bérlet
OtthonNet Basic
 • Akár 50 Mbit/s letöltési sebesség
 • Korlátlan adatforgalom belföldön
 • Gyors és egyszerű beüzemelés
 • 4G-képes router bérlet


Router jelerősség mérés

Teszteld a routered jelerősségét annak érdekében, hogy a maximumot hozd ki a Yettel megbízható, folyamatosan bővülő hálózatából.

Megnézem


Router jelerősség mérés

Teszteld a routered jelerősségét annak érdekében, hogy a maximumot hozd ki a Yettel megbízható, folyamatosan bővülő hálózatából.

Megnézem

 5G és hálózat


5G hálózat

OtthonNet tarifával és ehhez járó routerrel akár 5G-n is használhatod az otthoni internetet. Akár tízszer olyan gyors, és akár tízezerszer annyi eszközt tud kiszolgálni, mint a 4G. Ez a nagyon alacsony válaszidős hálózat nem csak mobilozást teszi hatékonyabbá, hanem az otthoni internetezésben is egy új világot hozott el. 

További információk


Yettel hálózat

A Yettel hálózata megbízható és stabil, de az OtthonNet a legjobb minőségű 4G vagy 5G hálózatokat használja, így biztosítja a teljes értékű otthoni internetezést. Technológiánk számos előnnyel jár, így azonnal beüzemelheted, illetve bárhova magaddal viheted az országban az internetedet. Minden tőlünk, az OtthonNet mellé bérelhető router 5G és WiFi 6 képes. 

További információk

 Wifi6


Nagyobb sebesség

A WiFi 6 (802.11ax) az előző generációnál (WiFi 5 – 802.11ac) magasabb maximális sebességet kínál, így lehetővé téve az internetezés, TV-zés, videó streaming és más nagy adatigényű tevékenységek zökkenőmentesebb működését

Több kapcsolat kezelése

A WiFi 6 optimalizált hozzáférést biztosít több eszköz számára egyszerre, így egyidejűleg több eszköz is élvezheti a stabil és gyors internetkapcsolatot anélkül, hogy az internetezés élménye romlana.

Jobb teljesítmény sűrűn lakott területeken

A WiFi 6 intelligens frekvenciakezelése lehetővé teszi a hatékonyabb adatforgalmat zsúfolt hálózati környezetekben is, például többszintes épületekben vagy lakónegyedekben.

Alacsonyabb válaszidő

A WiFi 6 csökkenti a késleltetést, ami különösen fontos az interaktív alkalmazásoknál és az élő tartalmak streamelésénél.

Fejlett biztonság

A WiFi 6 továbbfejlesztett biztonsági funkciókat kínál, így növelve a hálózati védelmet és csökkentve a biztonsági kockázatokat.

Gyakran ismételt kérdések

A mobil netes hálózatok negyedik generációját nevezzük 4G-nek - míg a jelenleg elérhető leggyorsabb hálózat az 5G. Ahogy a 3G-hez képest a 4G óriási előrelépést jelentett sebességben, úgy az 5G is sokkal gyorsabb, mint elődei. De ez csak egyike a nagy előnyeinek.

Az 5G akár tízszer olyan gyors letöltésre képes, mint elődje, a 4G. Emellett a reakcióidő is kisebb: akár fele akkora, mint az eggyel korábbi generációnál. Végül, de nem utolsósorban az 5G hálózatra tízezerszer(!) több készülék csatlakozhat azonos területről, mint a 4G-re: négyzetkilométerenként akár 1 millió eszközt is képes kiszolgálni

A Yettel 5G és 4G hálózata két különböző tecnhológiát képvisel: ahhoz, hogy egy-egy eszköz csatlakozni tudjon valamelyikhez, 4G, illetve 5G-képesnek (szakszóval: kompatibilisnek) kell lennie. Mivel OtthonNet tarifánkkal lehetőség van az 5G-hálózat használatára, így ezzel kompatibilisnek kell lennie a routernek.
A legtöbb 5G kompatibilis router képes a 4G hálózathoz is csatlakozni, ha az 5G nem elérhető, fordítva viszont ez nem jellemző: a 4G routerek a régebbi technológiát képesek csak kezelni, amelynek a maximális letöltési sebessége jóval alacsonyabb.

A Yettel OtthonNet tarifa mellé nem ugyanazt a készüléket adjuk mindenkinek, így a pontos funkciók modellenként eltérhetnek. Közös ugyanakkor mindegyikben, hogy Wi-Fi 6 technológiát használnak, melynek fontos eleme a korábbiaknál fejlettebb azonosítási és titkosítási megoldásokkal ellátott új biztonsági protokoll, a WPA3 .

A szolgáltatás lakossági ügyfelek számára érhető el.

A megrendeléshez nincs más dolgod, mint ellenőrizni az általad megadott felhasználási címet. 
Ezek után add meg a személyes adataidat, ehhez kérjük készítsd elő személyes okmányaidat. Az adatok megadását követően már csak annyi dolgod van, hogy Yettel OtthonNet és OtthonNet Basic esetén kiválaszd a kiszállítás helyét és idejét

Az OtthonNet Basic és  OtthonNet tarifákat alapesetben az adott irányítószám területén tudod használni. Az OtthonNet Bárhol Mód segítségével azonban lehetőséged van az internetedet Magyarország területén belül hordozni és használni, ahol áram van. Ezt 30 naponta 10 napig ingyenesen megteheted, de ha több napot töltenél otthonodtól távol, akkor 2000 Ft-ért lehetőséged van további 10 nap hordozhatóság megrendelésére.

OtthonNet és OtthonNet Basic esetén: 

 1. Találd meg a legmegfelelőbb helyet az asztali routerednek. Ehhez segítséget találsz a yettel.hu/jelerosseg oldalon
 2. A SIM-kártyát törd ki a készülékhez tartozó méretben és helyezd bele a router SIM foglalatába. (Amennyiben üzletből hoztad el a routert, értékesítőnk már behelyezte neked a SIM kártyát)
 3. Kapcsold be a routert és csatlakozz a routeredhez valamelyik eszközöddel (Wi-Fi kapcsolat esetén írd be a routerhez tartozó jelszót)
 4. Yettel otthoni internet szolgáltatásod már készen is áll a használatra

A Yettel otthoni internet tarifák mellé adott SIM kártyáknál az egyébként a SIM kártyáknál megszokott, előre beállított PIN és PUK kódokat nem alkalmazzuk, azok eleve anélkül használhatók, így az ezzel kapcsolatos szabályaink nem irányadóak.  A szolgáltatás jellegére és tulajdonságaira figyelemmel ez hátrányt nem jelent, adott esetben a szolgáltatást érintő ügyfél által kezdeményezett változtatások esetében szükséges lehet a SIM kártya cseréje.

Célunk, hogy minél kevesebb papírt és erőforrást használjunk, védve ezzel környezetünket, ezért OtthonNet tarifacsomagjaink kizárólag beépített e-Komfort csomaggal vehetők igénybe.  A havidíj megtartásához számládat – az azon feltüntetett befizetési határidőig – a következő fizetési módok valamelyikével szükséges kiegyenlítened: banki átutalással, csoportos beszedési megbízással, elektronikus felületen (pl.: fiok.yettel.hu oldalon, illetve a Yettel vagy a Wallet mobilalkalmazásokkal), belföldi kibocsátású, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyával, továbbá ATM bankautomatán keresztül. A tarifacsomag megjelölt havidíja az e-Komfort csomag feltételeinek teljesítése esetén kerül alkalmazásra. Az e-Komfort csomag nem teljesítésének díja havonta 1000 Ft.

Az otthoni internet szolgáltatásainkat lehetőséged van saját routerrel is használni, amennyiben az műszakilag megfelelő. 


A fenti címkereső segítségével tudod ellenőrizni, hogy milyen Yettel Otthoni Internet tarifacsomag érhető el nálad. Az 1 hónapig 0 Ft havidíjú promóció 30 napos visszavételi lehetőséggel az OtthonNet tarifacsomagra érvényes, lakossági ügyfelek számára, 2024. június 12-től visszavonásig. A tarifacsomag kizárólag a normál felhasználás Szabályainak betartása mellett használható. A tarifacsomag havidíja az e-Komfort csomag feltételeinek teljesítése esetén kerül alkalmazásra.

OtthonNet Basic és OtthonNet esetén az adathasználat csak belföldön, az adott irányítószám területén érvényes.