Yettel Prime tarifák hűség nélkül

Alkoss Prime csoportot a havidíjkedvezményekért

Prime tarifásként extra szolgáltatások várnak

5G-n is elérhető

Online kiemelt ajánlat
Yettel Prime Simple Net
50 GB
mobilnet
150 perc
beszéd

Korlátlan le-/feltöltési sebesség

További perc- és SMS-díj: 40 Ft

EU roaming 1-es díjzónában felhasználható belföldi adatkeretből 50 GB

Yettel Start
1 GB
mobilnet
100 perc
beszéd

100 Mbit/s le-/feltöltési sebesség

További perc- és SMS-díj: 40 Ft

EU roaming 1-es díjzónában felhasználható belföldi adatkeretből 1 GB

Yettel Start Net
10 GB
mobilnet
150 perc
beszéd

100 Mbit/s le-/feltöltési sebesség

További perc- és SMS-díj: 40 Ft

EU roaming 1-es díjzónában felhasználható belföldi adatkeretből 10 GB

Yettel Prime Simple
10 GB
mobilnet
Korlátlan
beszéd

Korlátlan le-/feltöltési sebesség

További SMS-díj: 40 Ft

EU roaming 1-es díjzónában felhasználható belföldi adatkeretből 10 GB

Yettel Prime Plus
Korlátlan
mobilnet
300 perc
beszéd

Korlátlan le-/feltöltési sebesség 

További perc- és SMS-díj: 40 Ft 

EU roaming 1-es díjzónában felhasználható belföldi adatkeretből 50GB

Yettel Prime Extra
Korlátlan
Korlátlan
beszéd

Korlátlan le-/feltöltési sebesség

50 db SMS

EU roaming 1-es díjzónában felhasználható belföldi adatkeretből 100 GB

Yettel Prime Max
Korlátlan
mobilnet
Korlátlan
beszéd

Korlátlan le-/feltöltési sebesség 

Korlátlan SMS

EU roaming 1-es díjzónában felhasználható belföldi adatkeretből korlátlan

Díjmentes Max és Netpajzs opció


Mobilinternet szolgáltatásokat leíró „A” táblázatok

Mobilinternet szolgáltatások sebességét befolyásoló tényezők „B” táblázata
 

yettel-prime-csoport-husegido-nelkul-desktop.png

Alkoss Prime csoportot barátaiddal vagy családtagjaiddal!

Prime tarifásként könnyedén létrehozhatsz egy Prime csoportot, ami további kedvezményes lehetőségeket kínál számodra. Egyedül nem, de ketten már menni fog: 2 db azonos ügyfélszámon lévő, hűségidős, aktív Prime előfizetés esetén bármelyik barátoddal vagy családtagoddal csoporttá válhattok. Így egymás között 0 Ft-ért beszélhettek egymással, miközben szuper havidíjkedvezményeket is bezsebelhettek.

Megnézem 

Yette-prime-tarifak-husegido-nelkul-desktop.png

Megéri Prime előfizetőnek lenni!

Élvezd a Prime tarifák nyújtotta lehetőségeket: több exkluzív ajánlat, több készülékszolgáltatás, több törődés. Köss Prime előfizetést és élvezd a neked járó extra gondoskodást. 

Megnézem


 

 Tarifa korlátlan belföldi adatmennyiséggel

Megérkeztek az új Yettel Prime tarifák korlátlan belföldi adatmennyiséggel: többé semmi nem állíthat meg, hogy megossz vagy letölts bármit, a mindent, a végtelent! Ne feledd, hogy a korlátlanság mellett még több exkluzív ajánlat vár rád, ezért ha extra törődésre és információra van szükséged, itt nézhetsz szét a Prime tarifásoknak járó szolgáltatásokok között!

 Állandóan netezel, vagy beszélgetnél inkább?

Ha sokat szeretnél netezni vagy beszélgetni, nekünk arra is van egy jó ajánlatunk. Válaszd a Yettel Start Net tarifát, ha nem tudsz az online léttől elszakadni, vagy válaszd a Yettel Prime Simple tarifát, ha folyamatosan beszélgetnél. Az új Yettel+ tarifákkal mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb előfizetést.

Yettel tarifákra vonatkozó ajánlat 2024.február 27-től visszavonásig érvényes.  A Prime+ és Yettel+ tarifacsomagokban meghatározott adatmennyiség elfogyását követően az adatforgalmazás lassításra kerül 0/0 kbps le- és feltöltési sebességre. Amennyiben az előfizető adatot tartalmazó szolgáltatást vásárol az előfizetéshez (pl. adatjegy), abban az esetben a lassítás feloldásra kerül belföldön és roaming 1. díjzónába egyaránt mindaddig, amíg az adatmennyiség újra el nem fogy.

Gyakran ismételt kérdések 

Az E-Komfort csomag igénybevétele és feltételei:

Célunk, hogy minél kevesebb papírt és erőforrást használjunk, védve ezzel környezetünket, ezért egyes tarifacsomagjaink kizárólag beépített e-Komfort csomaggal vehetők igénybe. 
E-Komfort csomagunkat a vásárlás folyamán, az Elektronikus számla számlázási mód kiválasztásával veheted igénybe.  A csomag megtartásához számládat – az azon feltűntetett befizetési határidőig – a következő fizetési módok valamelyikével szükséges kiegyenlítened: banki átutalással, csoportos beszedési megbízással, elektronikus felületen (pl.: fiok.yettel.hu oldalon, illetve a Yettel mobilalkalmazással), belföldi kibocsátású, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyával, továbbá ATM bankautomatán keresztül.
Amennyiben ezek nem valósulnak meg, a következő havi számládon kiterhelésre kerül a csomag nem teljesítésének díja, ami a Yettel Mini tarifacsomag esetén 300 Ft, a Yettel XS+ esetén 500 Ft, míg Yettel S Net+ és Yettel S Talk+, Yettel M Talk+, Yettel Prime+, Yettel Prime Plus+ és Yettel Prime Max+ tarifacsomagok esetén 1000 Ft.
További részletek az e-Komfort csomagról

A tarifacsomagokra 1. roaming díjzónában az alábbi feltételek érvényesek:
•    Hívások fogadása díjmentes;
•    Hívás-kezdeményezés – és a Yettel Prime Max+ tarifával az SMS-küldés – esetén a tarifák hálózaton kívüli perc- és sms díja és felhasználhatósága érvényes;
•    Adatforgalomra a táblázatban jelölt adatmennyiség áll rendelkezésre

A tarifacsomagban foglalt percek (és Yettel Prime Max+ esetében SMS-ek) nem használhatóak fel az alábbi hívásokra és SMS-ekre, ezek a havidíjon felül kerülnek kiszámlázásra:
•    A speciális hívásirányok (Hangposta, hívásátirányítás, Pontos idő és Számlainformáció) használati díjára,
•    A Yettel szolgáltatási területén belül díjmentesen hívható számokra,
•    A tudakozók hívására és az azok által kapcsolt hívásokra,
•    A belföldi/nemzetközi/roaming irányú SMS- (kivéve Yettel Prime Max+ tarifacsomag az 1. díjzónás roaming SMS-ek tekintetében) és fax szolgáltatásokra,
•    Emelt díjas hívásokra és SMS-ekre,
•    Adományvonalak elérésére és
•    MobilVásárlásra.

Tarifacsomagban foglalt adatforgalom felhasználhatósága:
•    A felhasználást követően az adatforgalmazás nem lehetséges.
•    Az internet az új számlázási ciklus kezdőnapján, legkésőbb annak végével ismét elérhető lesz – vagy azelőtt elérhetővé válik, amennyiben Kiegészítő mobilinternet-szolgáltatást vásárolsz. 
•    A Yettel Prime+, Yettel Prime Plus+, Yettel Prime Max+ tarifacsomagokban foglalt belföldi adatmennyiség belföldön, míg az 1. roaming díjzóna (fenti táblázatban EU) kapcsán megadott adatmennyiség az 1. roaming díjzónában használható fel – az új számlázási időszakra járó adatmennyiség rendelkezésre bocsátásig.
•    Az 1. roaming díjzónában (fenti táblázatban EU) a felhasználást követően az adatforgalom a tarifacsomag díjtáblázatában foglalt díjak felszámításával vehető igénybe, illetve lehetőséged van Kiegészítő mobilinternet-szolgáltatás vásárlására is.
•    Az Előfizető a tarifacsomag megrendelésével hozzájárul ahhoz, hogy amennyiben a havidíjban foglalt adatforgalom felhasználásra kerül, a Szolgáltató a Yettel alkalmazáson keresztül küldött értesítésben, vagy SMS-ben, valamint a böngészés során egy aloldalon megjelenítve az adatforgalmazáshoz kapcsolódó további lehetőségeket és információkat kínáljon fel a számára.
•    A tarifacsomagba beépített adatforgalomra, belföldi használat esetén az ÁSZF-ben kínált sávszélesség és le- és feltöltési sebességértékek vonatkoznak.

Kedvezmények:
•    A kedvezmények (keretek) az előfizetések között nem vonhatók össze, és nem vihetők át a következő számlázási időszakra.
•    A kedvezmények minden esetben a ténylegesen kiszámlázott havi előfizetési díjra vonatkoznak. Tört havidíj számlázása esetén is a teljes havidíjban foglalt kedvezményre jogosult az Előfizető. 

A Prime+ és Yettel+ tarifacsomagok kizárólag a normál felhasználás szabályainak betartása mellett használhatók, egyéni felhasználásra. Nem számít normál felhasználásnak, ha a tarifacsomaggal használt SIM kártyát nem mobileszközbe helyezi az Előfizető, illetőleg nem valós emberi felhasználás történik (így különösen automatizált hívások lebonyolítása), a kezdeményezett hanghívások vagy a hívások átirányítása napi 24 órát meghaladó összidőtartamban történik, valamint Yettel Prime+, Yettel Prime Plus+ és Yettel Prime Max+ tarifacsomagok igénybevétele esetén – a hangalapú tarifacsomagban biztosított adathasználatra figyelemmel – az Előfizető napi 108 GB-ot meghaladó adatforgalmat generál.

 A tarifacsomagok nem használhatók gépek közötti kommunikációra (pl. távfelügyelet). E tarifacsomagok hangalapú és üzenetküldő szolgáltatását tilos olyan eszközzel használni, amely nem rendelkezik saját kijelzővel, hangszóróval, mikrofonnal és billentyűzettel (beleértve az érintő kijelzőket is), ilyen pl. az adapter, modem, alközpont, SMS küldő- és egyéb berendezés. A tarifacsomagok ipari célokra nem használhatók, ilyen különösen a telemarketing, ügyfélszolgálati tevékenység, tömeges SMS küldés. 
Nem rendeltetésszerű használat esetén a Yettel jogosult a szolgáltatást a számlázási időszak végéig korlátozni, melynek tényéről az Előfizetőt értesíti. A korlátozás alatt elérhető minimális szolgáltatásokat az ÁSZF 5.2. pontja tartalmazza. 

Amennyiben az Előfizető 
•    Yettel Prime+, Yettel Prime Plus+ és a Yettel Prime Max+ tarifacsomagok igénybevétele esetén napi 108 GB-ot meghaladó adatforgalmat generál, akkor legkésőbb a tárgyhónapot követő 2. számlázási ciklusban a Yettel 1000 Ft napidíjat jogosult kiszámlázni azon napokra, amikor az Előfizető a meghatározott limit felett adatmennységet használt fel.
•    a kezdeményezett hanghívásokat vagy a hívások átirányítását napi 24 órát meghaladó összidőtartamban folytatja, akkor a Yettel az előfizetést az

ÁSZF-ben foglalt, értékesítés alatt álló, mindenkori legalacsonyabb havidíjú hanghívásra alkalmas tarifacsomagra jogosult átváltani az adott számlázási ciklus közben vagy a soron következő számlázási ciklus kezdetével. Előfizető tudomásul veszi, hogy a tarifacsomag előbbiek szerinti átváltását követő 6 számlázási ciklus alatt nincs lehetősége tarifacsomagját a Yettel által elérhetővé tett, korlátlan beszélgetési lehetőséget biztosító tarifacsomagok bármelyikére módosítani.

Nemzetközi hívás:
Minden magyarországi, belföldi hálózatból indított külföldre (nemzetközi számra) irányuló hívás külföldre telefonálásnak, nemzetközi hívásnak minősül, akkor is, ha az EU-ba irányul. Bővebben itt! (átlinkelések természetesen új brand kompatibilisek lesznek)

Roaming hívás: 
Ha külföldre utazol és más ország mobilhálózatára csatlakozva használod a mobilodat, akkor roaming szolgáltatást veszel igénybe. A roaming díjszabásról és feltételeiről tájékozódj Roaming szolgáltatás oldalunkon!