útravaló

Útravaló

4 tipp a gondtalan utazáshoz

Tele a naptárad utazós programokkal? Pár tippel segítünk, hogy önfeledten élvezhesd őket! Tudtad, hogy a Yettel Walleten keresztül pár másodperc alatt vásárolhatsz parkolójegyet vagy éppen autópályamatricát? Vagy épp jól jönne végre egy autós töltő a hosszú utakra?

Tartozékok a kényelemre hangolva

Válaszd ki a legmegfelelőbb fülhallgatót az utazós merengéshez vagy spórolj értékes időt egy gyorstöltővel. Szemezzgess tartozékaink között, ráadásul most 3 darab vásárlása esetén 10%, legalább 4 esetében pedig 20% kedvezmény jár neked!

Tudj meg többet tartozékakciónkról itt.

Tartozékok

Wallet

Utazz szabadabban a Yettel Wallettel

Kocsival kalandoztok vagy éppen tömegközlekedéssel kerülitek meg a városi dugót péntek délután? Utazz szabadabban belföldön, vásárolj pár érintéssel parkolójegyet, autópályamatricát, mobiljegyet a nagyobb városok tömegközlekedési eszközeire vagy éppen a távolsági buszokra.

Letöltöm 

Válassz korlátlan mobilnet!

Ne hagyd, hogy az adatkereted bármiben is korlátozzon, legyen szó a navigáció használatáról vagy a kedvenc élményeid megosztásáról. Válassz kiegészítő adatjegyet a Yettel appon 10% kedvezménnyel!

Kártyás ügyfélként küldd el a 7NAPADAT kódot, számlásként pedig a 7NAPKORLATLAN kódot a 1744-es számra vagy rendeld meg a Yettel alkalmazásból!

Yettel alkalmazás

lufi

Készülékbiztosítás

Készülékbiztosítás

Nem kell többet aggódnod azon, hogy mi történik, ha nem csak te kapcsolsz ki, de a telefonod is. Készülj fel a váratlanra és köss készülékbiztosítást akár havi párszáz Forintért!

  • Online vásárláskor legfeljebb 800 000 Ft listaárú új készülékre lehet megkötni
  • Személyes vásárlás esetén: új és használt készülékre egyaránt
  • Az sem gond, ha máshol vetted a telefont, nézd meg, hogy szerepel-e a biztosítható készülékek listáján.

Megnézem