Készülékkedvezmény új üzleti előfizetéshez desktop hero

Készülékkedvezmény új üzleti előfizetéshez mobil hero

Yettel Business Prime tarifacsomagok

Extra készülékkedvezménnyel új előfizetésedhez!

Yettel
Business Prime 


most 80 000 Ft készülékkedvezménnyel

 • 60 000 Ft készülékkedvezmény
  + 20 000 Ft extra  
 • Korlátlan adat  belföldön
 • 250 perc belföldön és az EU / 1. díjzóna országaiban, és 100 perc nemzetközi hívás EU irányba
 • 100 db SMS

Yettel
Business Prime Plus


most 100 000 Ft készülékkedvezménnyel 

 • 75 000 Ft készülékkedvezmény
  + 25 000 Ft extra   
 • Korlátlan adat  belföldön
 • Korlátlan beszéd belföldön és az EU / 1. díjzóna országaiban, és 200 perc nemzetközi hívás EU irányba
 • 200 db SMS

Yettel
Business Prime Max


most 125 000 Ft készülékkedvezménnyel 

 • 95 000 Ft készülékkedvezmény
  + 30 000 Ft extra  
 • Korlátlan adat  belföldön 
 • Korlátlan beszéd belföldön és az EU / 1. díjzóna országaiban, valamint korlátlan nemzetközi hívás EU-ba
 • Korlátlan SMS

Yettel
Business Prime 


most 101 600 Ft készülékkedvezménnyel

 • 76 200 Ft készülékkedvezmény
  és további 25 400 Ft extra 
 • Korlátlan adat  belföldön
 • 250 perc belföldön és az EU / 1. díjzóna országaiban, és 100 perc nemzetközi hívás EU irányba
 • 100 db SMS

Yettel
Business Prime Plus
+

most 127 000 Ft készülékkedvezménnyel

 • 95 250 Ft készülékkedvezmény
  és további 31 750 Ft extra  
 • Korlátlan adat  belföldön
 • Korlátlan beszéd belföldön és az EU / 1. díjzóna országaiban, és 200 perc nemzetközi hívás EU irányba
 • 200 db SMS

Yettel
Business Prime Max


most 158 750 Ft készülékkedvezménnyel

 • 120 650 Ft készülékkedvezmény
  és további 38 100 Ft extra  
 • Korlátlan adat  belföldön 
 • Korlátlan beszéd belföldön és az EU / 1. díjzóna országaiban, valamint korlátlan nemzetközi hívás EU-ba
 • Korlátlan SMS

Az extra készülékkedvezmény csak Új előfizetés aktiválásával érhető el azonnali felhasználás esetén, tarifacsomagváltással és átírással nem vehető igénybe. A promóciós időszak letelte után a szerződésben foglalt készülékvásárlási kerettel vehető igénybe a tarifacsomag. Az akció 2023. szeptember 06-tól visszavonásig érvényes és más promóciókkal nem vonható össze.   

Yettel Business Prime

Yettel Business Prime tarifa előnyei vállalkozásod számára:

mobil

Magas készülékkedvezmény
Most akár nettó 125 000 Ft készülékkedvezmény a készülékes csomagajánlatokhoz, mely előfizetésenként összevonható.

Online ügyintézés

Prémium ügyfélélmény
Business Prime tarifák a korlátlan internet mellett kiemelt ügyfélszolgálati elérést is biztosítanak.

Unlimited ikon

Korlátlanság kedvező áron
Korlátlan adat tarifák már havi nettó 10 414 Ft-tól.

 

Állítsd össze a csomagod kalkulátorunk segítségével!

Figyelem! A tarifák megváltoztatásával neked szóló készülékajánlatunk is módosulhat, ezért a már kiválasztott készülékeid elveszhetnek, ha más csomagra váltasz. Kérünk, ezt vedd figyelembe, mielőtt ajánlatot kérsz.

Összesen

 
Hozzáadott előfizetések: 0 db
Készülékvásárlási kedvezmény:
0 Ft
0 Ft (bruttó)
Havi költségek:
0 Ft
0 Ft (bruttó)
Hozzáadott készülékek: 0 db
Készülékek üzleti alapára összesen:
0 Ft
0 Ft (bruttó)
Fel nem használt készülékkedvezmény
0 Ft
0 Ft (bruttó)
Egyszeri fizetendő összeg (készülékvásárlási kedvezménnyel):
0 Ft
0 Ft (bruttó)
A készülékkedvezmény csak 24 hónapos hűségvállalás esetén vehető igénybe.

Készülékárlista üzleti ügyfeleknek
 

Korlátlan belföldi hívás tarifacsomag érdekelne inkább? Válaszd a Yettel Business Classic tarifacsomagokat!

YETTEL BUSINESS CLASSIC TARIFACSOMAGOK


 A Yettel Business Prime esetében a tarifacsomagban foglalt híváskereten felüli hívások percdíjai: nettó 12 Ft, bruttó 15,24 Ft, 100 perc Magyarországról az EU országaiba indított nemzetközi hanghívás szolgáltatást tartalmaz, a tarifacsomagban foglalt SMS-en felüli SMS küldés díja: nettó 25 Ft/db, bruttó 31,75 Ft/db. A Yettel Business Prime Plus tarifacsomagba foglalt SMS-en felüli SMS kiküldési díja: nettó 21 Ft/db, bruttó 26,67 Ft/db. és 200 perc Magyarországról az EU országaiba indított nemzetközi hanghívás szolgáltatást tartalmaz. A Yettel Business Prime Max tarifcomag korlátlan, Magyarországról az EU országaiba indított nemzetközi hanghívás szolgáltatást tartalmaz. A tarifacsomagokba foglalt percek és az SMS-keret csak normál díjas irányokra használhatók fel. A tarifacsomagok számlázási egysége másodperc.

A honlapon megjelölt díjtételek évente várhatóan, a Központi Statisztikai Hivatal által közzétett éves átlagos fogyasztói árindex mértékével változnak, a közlemény közzétételét követő 60 napon belül.

A Yettel Business Prime tarifacsomagok szolgáltatási szerződés kötelesek és 2 éves hűségidővel vehetők igénybe. 

Tarifacsomagban foglalt percek/SMS-ek felhasználhatósága:
A Yettel Business Prime tarifacsomagokban foglalt percek és SMS-ek belföldi, normál (nem emelt) díjas hívásokra, illetve SMS-ekre használhatóak fel, hívások fogadása pedig belföldön díjmentes. A tarifacsomagokra 1. roaming díjzónában az alábbi feltételek érvényesek:

Hívások fogadása díjmentes;
Hívás-kezdeményezés és SMS-küldés esetén a tarifák hálózaton kívüli perc- és sms díja és felhasználhatósága érvényes;.
Tarifacsomagban foglalt adatforgalom felhasználhatósága:
A Yettel Business Prime tarifacsomagok korlátlan adatkerete belföldön használható fel, roamin 1. díjzónában havonta az alábbi adatkeretek állnak rendelkezésre:
Yettel Business Prime: 43,7 GB
Yettel Business Prime Plus: 51,5 GB
Yettel Business Prime Max: 66,6 GB.
Az 1. roaming díjzónában a felhasználást követően az adatforgalom az ÁSZF-ben foglalt díjak felszámításával vehető igénybe, illetve lehetőség van Extra adat szolgáltatás vásárlására is. Amennyiben a havidíjban foglalt adatforgalom felhasználásra kerül, a Yettel alkalmazáson keresztül küldött értesítésben, vagy SMS-ben, valamint a böngészés során egy aloldalon megjelenítve az adatforgalmazáshoz kapcsolódó további lehetőségeket és információkat kínálunk 

A Yettel Business Prime készülékes tarifára kötelező 2 év tarifahűséget vállalni.

Minden megkötött Yettel Business Prime tarifacsomagra a szolgáltatási szerződés értelmében készülékvásárlási keretösszeg vehető igénybe.  A vállalt kártyaszám a szolgáltatási szerződés megkötése után bármikor növelhető szerződésmódosítással. Vállalt kártyaszám csökkentése a 2 éves hűség ideje alatt nem lehetséges.

Készülékvásárlási kedvezmény összege:

 • Yettel Business Prime tarifacsomag esetén nettó 60 000 Ft/előfizetés
 • Yettel Business Prime  Plus tarifacsomag esetén nettó 75 000 Ft/előfizetés
 • Yettel Business Prime Max tarifacsomag esetén nettó 95 000 Ft/előfizetés

A tarifák készülékvásárlási keretösszege összevonható, valamint a szerződés érvényessége alatt, vagyis 24 hónapig bármikor felhasználható, akár több részletben is. Ha a készülékár-támogatásnak csak egy részét szeretnéd igénybe venni, akkor a fennmaradó összeg a későbbiekben egy másik készülékvásárláskor is bármikor felhasználható.

Célunk, hogy minél kevesebb papírt és erőforrást használjunk, védve ezzel környezetünket, ezért tarifacsomagjaink kizárólag beépített e-Komfort csomaggal vehetők igénybe.

E-Komfort csomagunk a vásárlás folyamán, az Elektronikus számla számlázási mód kiválasztásával vehető igénybe.  A csomag megtartásához  a számlákat– az azon feltüntetett befizetési határidőig – a következő fizetési módok valamelyikével szükséges kiegyenlíteni: banki átutalással, csoportos beszedési megbízással, elektronikus felületen (pl.: fiok.yettel.hu oldalon, illetve a Yettel mobilalkalmazásokkal), belföldi kibocsátású, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyával, továbbá ATM bankautomatán keresztül.

Amennyiben ezek nem valósulnak meg a következő havi számlán kiterhelésre kerül a csomag nem teljesítésének díja Yettel Business Prime tarifacsalád esetén nettó: 787,40 Ft, bruttó 1000 Ft.

További részletek az e-Komfort csomagról

A Yettel Business Prime tarifacsomagok kizárólag a normál felhasználás szabályainak betartása mellett használhatók, egyéni felhasználásra. Nem számít normál felhasználásnak, ha a tarifacsomaggal használt SIM kártyát nem mobileszközbe helyezi az Előfizető, illetőleg nem valós emberi felhasználás történik (így különösen automatizált hívások lebonyolítása), a kezdeményezett hanghívások vagy a hívások átirányítása napi 24 órát meghaladó összidőtartamban történik.

A tarifacsomagok nem használhatók gépek közötti kommunikációra (pl. távfelügyelet). E tarifacsomagok hangalapú és üzenetküldő szolgáltatását tilos olyan eszközzel használni, amely nem rendelkezik saját kijelzővel, hangszóróval, mikrofonnal és billentyűzettel (beleértve az érintő kijelzőket is), ilyen pl. az adapter, modem, alközpont, SMS küldő- és egyéb berendezés. A tarifacsomagok ipari célokra nem használhatók, ilyen különösen a telemarketing, ügyfélszolgálati tevékenység, tömeges SMS küldés.

Nem rendeltetésszerű használat esetén a Yettel jogosult a szolgáltatást a számlázási időszak végéig korlátozni, melynek tényéről az Előfizetőt értesíti. A korlátozás alatt elérhető minimális szolgáltatásokat az ÁSZF 5.2. pontja tartalmazza.

Amennyiben az Előfizető a kezdeményezett hanghívásokat vagy a hívások átirányítását napi 24 órát meghaladó összidőtartamban folytatja, akkor a Yettel az előfizetést az ÁSZF-ben foglalt, értékesítés alatt álló, mindenkori legalacsonyabb havidíjú hanghívásra alkalmas tarifacsomagra jogosult átváltani az adott számlázási ciklus közben vagy a soron következő számlázási ciklus kezdetével. Előfizető tudomásul veszi, hogy a tarifacsomag előbbiek szerinti átváltását követő 6 számlázási ciklus alatt nincs lehetősége tarifacsomagját a Yettel által elérhetővé tett, korlátlan beszélgetési lehetőséget biztosító tarifacsomagok bármelyikére módosítani.

Andorra, Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus (Észak-Ciprus 2-es zóna), Cseh Köztársaság, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Francia Guyana, Guadeloupe, Martinique, St. Martin, Franciaország, Gibraltár, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Izland, Kanári-szigetek, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Málta, Monaco, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország, Szlovákia, Szlovénia

A becsült maximális sebesség a Yettel Business Prime tarifacsomygok esetén, 4G+/LTE Advanced hálózaton (le- és feltöltési irányban):
Yettel Business Prime: 150/150 Mbit/s
Yettel Business Prime Plus: 250/250 Mbit/s
Yettel Business Prime Max: az elérhető adatátviteli technológia szerint  korlátlan.
Az előfizető által ténylegesen tapasztalt sebesség értékét, a mobiltechnológia sajátosságaira tekintettel, több körülmény egyidejűleg befolyásolja (pl. mobil-jelerősség, az adott területen egyidejűleg jelen lévő előfizetők száma, elérhető technológia, az előfizető által használt végberendezés típusa). Az egyéb szolgáltatásminőségi követelményekről és célértékekről bővebb tájékoztatás az ÁSZF oldalon érhető el.

Hálózatsemlegesség Yettel Business Tarifa Készüléktámogatás nélkül, hűséggel
Hálózatsemlegesség Yettel Business Tarifa Készüléktámogatással, hűséggel