Új

Honor Magic6 Pro, Epi zöld

Ragadd meg a fotózás varázsát a HONOR Falcon kamera rendszerrel!

Fotózz villámgyorsan és tűélesen a második generációs AI Mozgásérzékelő rögzítésnek köszönhetően. Legyen szó a főkameráról vagy telefotó kameráról, ellenfényben vagy gyenge fényviszonyok között, a Magic6 Pro gyorsabban készít felvételeket, mint bármely más okostelefon a jelenlegi piacon.

A második generációs Szilícium-Szén akkumulátornak és a fejlett energiagazdálkodásnak köszönhetően akár két napig is tartja veled a lépést. Az akkumulátor technológia abban is egyedülálló, hogy szélsőséges körülmények között, extrém hidegben is kitart.

A Snapdragon 8 Gen 3 processzora új szintre emeli a teljesítményt. A Magic6 Pro a legmagasabb szintű teljesítményt nyújtja legyen szó bármilyen felhasználásról: játssz maximális teljesítménnyel vagy végezz több feladatot egy időben.

Rendeld meg és most egy HONOR Tab 8 tabletet adunk mellé ráadásként!
Az ajánlat a visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes.

HONOR Pad 8 tablet

A tarifacsomagok havidíjai a KSH által közzétett előző éves átlagos inflációnál kisebb mértékben, 15,3%-kal, emelkednek 2024. március 5-től.

50+50+180 MP
Kamera
5600 mAh
Akku
Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3
Processzor
12GB
RAM
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Ragadd meg a fotózás varázsát a HONOR Falcon kamera rendszerrel!

Fotózz villámgyorsan és tűélesen a második generációs AI Mozgásérzékelő rögzítésnek köszönhetően. Legyen szó a főkameráról vagy telefotó kameráról, ellenfényben vagy gyenge fényviszonyok között, a Magic6 Pro gyorsabban készít felvételeket, mint bármely más okostelefon a jelenlegi piacon.

Fedezd fel a határtalan telefotózás élményét a Magic6 Pro periszkópos telefotó kamerájának segítségével. Az eddigi legnagyobb 180 megapixeles telefotó kamera, ultranagy érzékelővel, kettős képstabilizátorral, megörökíthetsz bármit legyen az közel vagy távol. 

Akkumulátor:

Tapasztald meg az akkumulátor varázsát.

A Magic6 Pro hatalmas növekedést ért el az akkumulátor teljesítmény terén, a forradalmian új, iparágvezető fejlesztéseknek jóvoltából.

A második generációs Szilícium-Szén akkumulátornak és a fejlett energiagazdálkodásnak köszönhetően akár két napig is tartja veled a lépést. Az akkumulátor technológia abban is egyedülálló, hogy szélsőséges körülmények között, extrém hidegben is kitart.

Teljesítmény:

Engedd szabadjára a teljesítmény varázsát.

A Snapdragon 8 Gen 3 processzora új szintre emeli a teljesítményt. A Magic6 Pro a legmagasabb szintű teljesítményt nyújtja legyen szó bármilyen felhasználásról: játssz maximális teljesítménnyel vagy végezz több feladatot egy időben.

Technikai részletek

Fizikai jellemzők
Súly 229 g
Méret 162,5 x 75,8 x 8,9 mm mm
Kialakítás Érintőképernyős
Rendszer
Operációs rendszer Android
Elérhető legmagasabb szoftververzió 14
Processzor típusa Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3
Processzormagok száma 8
Memória
RAM 12 GB
ROM méret 512 GB
Külső memória támogatás Nem
Akkumulátor
Akku kapacitása 5 600 mAh
Kijelző
Kijelző típusa OLED
Kijelző átlója 6,8 "
Felbontás 2800x1280
Kamera
Hátlapi kamerák száma 3
Hátlapi kamerák felbontása 50+50+180 megapixel
Előlapi kamerák száma 1
Előlapi kamera felbontása 50 megapixel
Videó 3840 x 2160 pixel (4K)
Kamera részletek Kiemelések rögzítése, AI fotózás, Szuper nagylátószög, Rekesz, Multi-Videó, Éjszakai felvétel, Portré mód, Fotó, Pro mód, Videó, Panoráma, Szűrő, Vízjel, Dokumentum beolvasása, HIGH-RES, Szuper makró, Mosolyok rögzítése, Time-lapse, Időzítő, Film, Lassítás, Történet
Csomag tartalma
Töltő csak töltőkábel
Fülhallgató Nincs
Használati útmutató Van
Hálózat
SIM kártyák száma Dual SIM
SIM kártya típusa Nano SIM
eSIM képes Nem
2G Igen
3G Igen
4G (LTE) Igen
5G Igen
VoLTE képes Igen
Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
USB csatlakozó típusú USB Type-C
USB Verzió 3.2
Helymeghatározás AGPS, Beidou, GPS, Galileo, Glonass
Fülhallgató USB Type-C Stereo
Wi-Fi Van
Wi-Fi IEEE szabvány 2.4G/5G, 802.11 a / b / g / n / ac
Bluetooth Van
Bluetooth verzió Bluetooth 5.3
NFC támogatás Igen
Biztonsági funkciók
Képernyőfeloldás Arcfelismerés/Face ID, Ujjlenyomat-olvasó
Por- csepp- és vízállóság IP68

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Az új eszközökre az értékesítéstől (online megrendelés esetén az átvételtől) számítva a garancia az alábbiak szerint érvényes:

a 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
a 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 
Az újszerű eszközökre az értékesítéstől (online megrendelés esetén az átvételtől) számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.