Allterco MyKi Pet GPS/GSM nyakörv, fekete

A MyKi Pet GPS/GSM nyomkövető eszköz segítségével folyamatosan nyomon követheted a házi kedvenced helyzetét és mozgását. 28 grammos tömegével nagyon könnyű viselet akár kutyáknak, akár macskáknak is. 

Kijelölhetsz két biztonsági zónát, amelyek elhagyásakor a MyKi riasztást küld a mobilodra, így azonnal reagálhatsz, megelőzve az eseteges bajt.

Cseppálló
porálló
GPS
követés
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Tudd biztonságban kedvenced a MyKi  Pet okosnyakörvvel!

A MyKi Pet GPS/GSM nyomkövető eszköz segítségével folyamatosan nyomon követheted a házi kedvenced helyzetét és mozgását.

MyKi Pet

 

Pontos helymeghatározás

A nyakörv használatához ingyenes alkalmazást kell letölteni, amely iOS és Android verzióban is rendelkezésre áll az áruházakban.

Valós időben mutatja a kisállatod tartózkodási helyét a térképen. A pontos helyet GPS, LBS és Wi-Fi kapcsolatok határozzák meg.  A GPS és a Wi-Fi lokalizációs módok akár 10 méteres pontossággal nyújtanak információt.

Térképen követheted merre járt az elmúlt 30 napban. A mozgás állomásai visszajátszhatóak.

Kijelölhetsz két biztonsági zónát, amelyek elhagyásakor a MyKi riasztást küld a mobilodra, így azonnal reagálhatsz, megelőzve az eseteges bajt.

A MyKi Pet 4 különböző hangzást képes a nyarkörvre küldeni,  melyeket az applikkáción keresztül, a gombok megnyomásával szólaltathatsz meg. Tanítsd meg kedvencedet, hogy melyik hangra miképp cselekedjen.

MyKi Pet


  

Az óra használatához ingyenes alkalmazást kell letölteni, amely iOS és Android verzióban is rendelkezésre áll az áruházakban.
 

AppStore logó

Google Play áruházMyKi Pet okosnyakörv

28 grammos tömegével nagyon könnyű viselet akár kutyáknak, akár macskáknak is. 

Alacsony fogyasztású üzemmódban a nyomkövető tíz percenként ellenőrzi, hogy az állat még mindig a biztonsági zónában van-e. Ebben az üzemmódban az akkumulátor akár 5 napig is bírja egy töltéssel. Ha a kedvenced elhagyja a biztonsági zónát a MyKi Pet automatikusan átvált alacsony fogyasztású módról valós idejű nyomon követésre és értesíti a az állat tulajdonosát.

Csepp és por álló, így kedvenced nyugodtan viselheti a legnagyobb játék közben is. 

MyKi Pet


 

További fontos információt az óra előnyeiről, használatáról itt találsz, ill. olvasd el a gyakori kérdésekre adott válaszokat:

Helyezz be egy SIM kártyát az eszközbe, amelyen korábban a PIN kódot kikapcsoltad és kapcsold be a készüléket a bekapcsológomb hosszabb megnyomásával. A bekapcsolás tényét hang fogja jelezni, ekkor a készülék fehéren villog. Töltsd le és telepítsd a MyKi Pet alkalmazást a Google Play-ről (Android telefonokra) vagy az AppStore-ról (iOS telefonok számára). Készítsd el saját fiókod azáltal, hogy beírod az e-mail címed és a jelszavad, továbbá megadod a MyKi Pet azonosítóját, amelyet a készülék dobozán találsz. Őrizzd meg a MyKi Pet azonosítóját és a fiókod jelszavát.

A MyKi Pet beépített GPS-vevővel rendelkezik, amely segítségével egyidejűleg 20 műholdra kapcsolódik, külső helyszínen. Épületen belül az eszköz nem kap GPS-jelet, ezért ilyenkor a MyKi Pet a beépített Wi-Fi és LBS lokalizációs modult használja az azonosításra. Az összegyűjtött adatokat az eszköz a mobilhálózaton keresztül közvetlenül a telefonra küldi. A lokalizációs előzmények legfeljebb 3 hónapig tárolhatók.

A MyKi Pet nem vízálló. Úgy tervezték, hogy ellenálljon az iszapnak, pornak, nedvességnek és fröcskölésnek, de vízbe nem meríthető. Ne használj tisztítószereket és ne tedd közvetlenül csap alá tisztításakor. Ha szükséges, töröld le nedves törlővel.

A MyKi Pet kutyák, macskák és egyéb háziállatok, valamint mezőgazdasági állatok számára is használható.

Legfeljebb 5 MyKi Pet eszközt regisztrálhatsz egy fiókba és felügyelheted azokat.

Egy MyKi Pet készülék annyi mobilról figyelhető, amennyiről csak szeretnénk. A többi mobilon is meg kell adnod ugyanazokat a bejelentkezési adatokat, mint az elsőn. Csak megbízható emberekkel osszd meg ezeket az adatokat.

A MyKi Pet értesíteni fog, ha kedvenced elhagyja az “otthoni” vagy “séta” biztonsági zónát. Akkor is értesítést fog, ha az akkumulátort fel kell töltened.

Nem, a MyKi Pet telefonbeszélgetésre nem alkalmas eszköz.

Az akkumulátor kapacitása függ az állattal megtett séták időtartamától. A valós idejű nyomkövetés erősen hatással van az akkumulátorra. A MyKi Pet ideális esetben 5 napig működik, teljesen feltöltött akkumulátor mellett. 

Technikai részletek

Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
Helymeghatározás GPS
Wi-Fi Van

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Meddig érvényes a garancia/jótállás?

Az új eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől számítva: 

2024.05.08. előtt értékesített termék esetén az alábbiak szerint alakul a jótállás ideje: 
- 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
- 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

2024.05.08. után értékesített termék esetén a jótállás ideje:  
- 10 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

Az újszerű eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől, számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.